Sunday, April 1, 2007

LIVERPOOL - ARSENAL 4-1 !!

Sunniva har vært i kanonslag denne helgen etter at Liverpool sendte erkerival Arsenal hjem til London som slakt. Peter Crouch viste nok en gang hvilken kanon-spiller han er. Onkel Peter scoret 3 mål, Daniel Agger puttet også ett.

Ellers har denne uken vært preget av at Jeanette har vært i praksis, på en klinikk for psykiske lidelser. Vi kan (selvsagt) ikke legge ut bilder av hva som skjer inne på klinikken, men slik ser det ut på utsiden:
Her får Jeanette brynet seg på mange faglige og menneskelige utfordringer, i møte med mennesker som er langt nede i angst, depresjon, og andre psykiske lidelser.
Sunniva trenger mat (det vil si pupp) hver tredje time, så Jeanette har ordnet seg med at hun får lov å amme når det trengs. Pappa og Sunniva kjører dermed strekningen fra Pearson Street til klinikken flere ganger til dagen. Sunniva trives godt i bilsetet...
Mye Sunniva-kjøring og ikke fullt så mye studier som ellers for pappa disse ukene, med andre ord. A propos det å være pappa og få stadig nye utfordringer, så var det en ny genial Pondus-stripe på dagbladet.no her om dagen. Sunniva er ikke helt på dette stadiet som Jokkes lille arving er kommet til, men det nærmer seg (klikk på bildet for detaljer)...
Men Sunniva når stadig nye utviklingsnivåer hun også. Denne uken har hun kommet til stadiet like før hun finner ut at tommelen er fin å ha inne i munnen. Foreløpig prøver hun å få hele hånda inni...
Ellers er jo sutten fremdeles en stor hit:
Selv om vi er på den andre siden av planeten, finner vi skandinaviske ting her også. Svenskene har gitt oss Kurt Wallander, Abba og...øøøh...Europe...Nuvel. Men kanskje det beste av alt som søta bror har gitt oss, er IKEA. Og det finner vi i Perth også, bare 10 minutters kjøring fra der vi bor:
Her har vi handlet mange gilde ting...
Sunniva vil ikke være i vogna når vi er inne i en så spennende butikk. Her er det mye rart å se...
Siden det går mot kaldere tider her på den sørlige halvkule, så må det kjøpes inn ulike ting til å holde kulden i sjakk, som for eksempel tjukkere dyner:
Nå går vi inn i en ny praksis-uke for Jeanette (ingenting som heter "den stille uke" her i landet...), og på Langfredag setter vi oss på flyet og reiser til Sydney, helt på den andre siden av landet. Derfor blir det ikke ny bloggpost fra oss neste helg, men til gjengjeld blir det masse kjekke bilder og fyldig rapport når vi er tilbake fra Sydney ca. 12.april. Ha en velsignet påskehøytid!!

1 comment:

Foreldre/svigerforeldre på Tau said...

heiåhå!
fint å høre (se) fra dokker, og takk for koselig prat på skaipen, sunniva! eg går ut i fra at mamma og pappa tar deg med i operaen i sydney, har sjøl nettopp hørt på tosca i kveld. her blomstrer krokus og påskeliljer, og me har nå påskeferie. den skal tilbringes heime. skal få skikk på terasse og hage hvis været tillater det.
ha ein god påske og ein fine tur til sydney.
mange hilsen mor, sviger- og farmor