Wednesday, December 5, 2007

AVSKJED MED AUSTRALIA

Natt til mandag letter flyet vårt fra Perth. Da tar vi avskjed med Australia for denne gang, etter at Jeanette har vært her 2 år, og Gunther halvannet år. Det betyr også at vi avslutter bloggen vår, som har fungert som et reisebrev for alle våre kjære hjemme. I dag stenges internett- og telefonabonnementet vårt, og dette er derfor vår siste hilsen før vi setter oss på flyet. Fra og med nå nytter det neppe å ringe til oss eller skrive mail.

Denne uken handler om Jeanette sine siste praksis-dager (hun er ferdig på fredag), og om utvasking, bilsalg, container-pakking, og masse annet som må ordnes. Vi prøver å bli ferdige med mest mulig innen helgen, slik at vi kan nyte de siste to dagene med australsk sommer, og få tid til å la det synke inn at vi nå tar avskjed med landet og livet vårt her. Lørdag planlegger vi en siste tur til Rottnest Island, der snorkling står på programmet. Søndag skal vi spise en siste gulrotkake på kafèen på den andre siden av veien (det har blitt noen gulrotkakestykker, de er veldig gode her), og så bruke resten av dagen på stranden, og se på vår siste solnedgang over det Indiske hav. Kvelden tilbringer vi hos Silje og Lars, før vi kjører ut til flyplassen ved midnatt.
Flyet vårt letter klokken 3 natt til mandag 10. desember (klokken 19 søndag kveld norsk tid) og lander i Singapore klokken 7 mandag morgen Singapore-tid. Da har vi hele dagen (17 timer) i Singapore. Kanskje benytter vi anledningen til å se oss rundt litt i byen. Men muligens er vi (og ikke minst Sunniva) så trette, pluss at det er ekstremt varmt og fuktig i Singapore nå, at vi heller tar det med ro. Midnatt går flyet til Frankfurt, og lander der klokken 6 om morgenen norsk tid tirsdag 11. desember. Klokken 11 går flyet fra Frankfurt, og lander på Sola klokken 12.40. Vi gleder oss VELDIG!

Takk til alle dere som har fulgt med på bloggen vår og til dere som har lagt inn kommentarer, vi håper den har vært til glede for dere. Litt vemodig er det jo at den nå avsluttes, men til gjengjeld vil dere som har fulgt oss i stedet kunne følge oss "live" i den nye hverdagen vår i Sandnes. Vi gleder oss til å se dere og være sammen med dere!
Varm hilsen fra Sunniva, Jeanette og Gunther.

3 comments:

Anonymous said...

Malaysia & Singapore & brunei best on the internet blogshop for wholesale &
supply korean add-ons, earrings, earstuds,
choker, rings, hair, trinket & bangle accessories.
Deal 35 % wholesale markdown. Ship Worldwide
my webpage - La Fiesta Condo

Anonymous said...

I constantly spent my half an hour to read this weblog's posts daily along with a mug of coffee.

Review my web-site :: electrician katy tx.

Anonymous said...

Hello would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking to start my own blog soon but I'm having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something completely
unique. P.S My apologies for being off-topic
but I had to ask!

Here is my weblog: Christy Rudder