Sunday, May 13, 2007

TUSEN TAKK, ROBBIE FOWLER !

Robbie Fowler avsluttet sin Liverpool-karriere på Anfield i går, i 2-2 kampen mot Charlton som sikret Pool 3.plassen i ligaen foran Arsenal. Se "Fotballkommentar" lenger nede til venstre på bloggen.

1 comment:

Foreldre/svigerforeldre på Tau said...

hei günther!
javel, jeg er glad du er glad. det er alt jeg kan si om liverpool. far og jeg så på vikingkampen i går, og det var ikke resultatet som var bare sorgen, men at vi har slike folk som ødelegger stavangerlaget sitt moralske rykte til de grader, er mer enn skammelig. to røde kort for så simple handlinger som å skjelle ut dommeren og slå ballen med knyttneve i raseri. det går bare ikke an!!! jeg klarer nesten ikke lenger å støtte salig biskop bue's ord at det er "når det går dårlig for viking, trenger de støtten mest." jeg tror jeg går over til mil.
over til noe annet. sunniva. ikke rart at hun griner fælt når du sitter med henne på fanget og blitzer henne midt opp i øynene. ellers viser de herlige bildene av henne at hun er verdens deiligste og harmoniske liten knuddeljente. jeg får slik lyst å knipe henne.
i går hadde vi besøk på terassen av ei med en liten kvit terrierliknende unghund. det tålte både laura og pennylane bra, helt til den ville hilse på meg. da ble penny sint. "det må være grenser for alt", sa hun på sitt terrierspråk! og hun har et meget tydelig språk.
ha det fortsatt bra alle tre, og håper du ikke sliter deg ut med det antrekket, jeanette.
knib og klem mor, sviger- og farmor