Saturday, January 20, 2007

AMMETÅKE OG VÅKENETTER....

Alle sier at det blir så lite søvn på foreldrene, og spesielt på mamma, i spedbarnsperioden. Og det stemmer. Til og med i Pondus har de oppfattet det, denne stripen treffer spikeren midt på hodet: Pondus sin kone Beate har besøk av Jokkes samboer Camilla, nybakt mor (trykk på bildet for å forstørre)
Enhver anledning til et øyeblikk med søvn, gripes begjærlig:
Men lyspunkter er det også mange av. Bading har for eksempel blitt en av Sunnivas favorittgjøremål, ser det ut til:
Og pappa får litt kvalitetstid med jenta si innimellom:
Men mesteparten av tiden er det bare en ting som gir livet mening, virker det som, og da sies det klart ifra: Nå vil jeg til mamma og få pupp!!
Innimellom slagene får mamma litt tid til andre ting, som å prate litt med Sunnivas mormor på telefonen:
Ellers er det artig å se utviklingen til vår lille jente, mye har skjedd bare på disse første 10 dagene hun har vært ute i dagslyset. Bare se på alle de ansiktsuttrykkene hun kan varte opp med (bildene er litt uskarpe, fordi vi ikke vil plage henne for mye med close-up blitz)




Og så dette da, uttrykket hun satte opp da pappa fortalte at det ble 2-0 seier til Liverpool denne helgen over Sunnivas hatlag nummer 1, Chelsea:
Det er ikke bare nattevåke som er utfordrende med å ha et lite avkom i hus. Siden det spises døgnet rundt, så er Sunnivas mage stort sett alltid full, i likhet med bleiene. Men nå har også enda en legendarisk spedbarns-aktivitet begynt å fange Sunnivas interesse. Den beskrives godt hos Pondus, der Jokke forteller Pondus i telefonen hvordan han opplever det å bli far (nok en gang er det lurt å klikke på bildet for å få med detaljene)....
Takk til Leif som sendte denne til oss på mail:)

Det er veldig kjekt og veldig strevsomt med en liten jente i hus. Vi skulle ønske alle dere der hjemme kunne få treffe henne, men det må nok vente en god stund enda...

3 comments:

Foreldre/svigerforeldre på Tau said...

hei sunniva!
ja, den pappen din er veldig flinke til å ta bilder av deg. nå kan vi her på tau se tydelig hvem du likner på!
gleder oss til å hilse på deg,
hils mammen og pappen din fra oss
k9b og klm

Gunther Theiss said...

hei farmor og farfar:) men hvem er det jeg ligner på da? :) For jeg klarer ikke å se det, og ikke mamma eller pappa heller klarer å se det.
Klem fra lille Sunniva

Hege said...

Kjære Gunther og Jeanette!
Gratulerer så mye med lille Sunniva!
Vi gleder oss veldig til å få treffe dere alle tre når dere kommer tilbake til Norge ;)
Klem fra Hege, Sølve, Tiril og Oda