Saturday, January 27, 2007

VELKOMMEN TIL GARDS, MORMOR OG LEIF!!

Så har endelig den store dagen (eller rettere sagt natten) kommet: Mormor og Leif er kommet til Perth! Hjertelig velkommen skal dere være, vi har 3 veldig kjekke og spennende uker foran oss!

En av de viktigste forberedelsene før vi tok imot det storfine besøket, var å eksterminere alle edderkoppene og spindelvevene på balkongen vår:
Klokken 1 på natten kjørte vi ut mot flyplassen, etter å ha holdt oss våkne i badstuvarmen med møkkafilmen Anakonda (terningkast 2) på dvd... midtveis ut til flyplassen sa Sunniva ifra om at hun ville ha mat, NUH! Så da stoppet vi ved en av de utallige McDonalds-restaurantene her i Perth, der veslejenta fikk en god porsjon McPupp (sannsynligvis den sunneste maten som noensinne er blitt servert på McDonalds...) Etter måltidet var Sunniva adskillig mer samarbeidsvillig (hun sovnet, med andre ord), og til slutt var vi fremme på den deilig aircondition-nedkjølede flyplassen:
Etter en halvtimes venting kom mormor og Leif ut i ankomsthallen, trette og glade etter en lang reise. Så var det endelig tid for det store møtet mellom 3 generasjoner Mjølhus:
Vel fremme i Pearson Street var det tid for åpning av gaver. Jeanette fikk en fantastisk flott diamantring i forsinket 30-årsgave:
Da blir det selvsagt stor glede i heimen:
Gunther fikk en ikke fullt så dyr presang, men stor stas var det åkke som: Det nyeste Pondus-bladet ble overlevert i mine skjelvende hender:
Dette er så gildt at vi må koste på oss et nærbilde. Pondus skal tydeligvis slutte i bussjåfør-yrket. Ikke så rart, når man ser hva slags passasjerer han må hanskes med. Dette bladet skal leses med stor andakt og innlevelse, i en stille stund over en god kopp kaffe...
(Tusen takk til Tante Lill og co, som sendte ned dette viktige bidraget til Sunnivas gode oppdragelse...)

Flere flotte gaver ble også åpnet, nydelige klær til Sunniva, og et kjempeflott smykke til Jeanette fra Anne Lill og co...
Nok en gang hjertelig velkommen til mormor og Leif! Veldig kjekt å endelig ha dere her:)

No comments: