Monday, January 1, 2007

VELKOMMEN TIL SUNNIVA OG CO SIN BLOGG!!


Tjänare folkenz!
Etter et halvt år i Perth, har Jeanette og Gunther gjennomført høstsemesteret på universitetet med GODE RESULTATER, flyttet inn i vår egen kåk i Pearson Street, Churchlands, skaffet oss bil, barnevogn, barneseng, barnesete og masse annet, og vi NYTER SOMMER(!)FERIEN mens vi venter på vår nye sjef, Sunniva. Hvis hun er like nevrotisk presis som faren, kommer hun nøyaktig på termin, mandag 8. januar. Men hun kan også ha arvet morens tidsperspektiv, og da er der mer usikkert når hun kommer. Jeanette er ihvertfall SKIKKELIG KLAR for å få henne ut nå.

På denne bloggen har familie og venner hjemme i gamlelandet mulighet til å følge med på alt som skjer i livet og hverdagen til vår lille familie i Perth. Bilder skal også legges ut.

Men jeg lover at det ikke skal bli bare barneprat på denne bloggen. Her kan du finne ut hvilke filmer vi ser for tiden (med terningkast), hvilke plater Gunther hører på (mye AC/DC, vi er tross alt i Australia), hvilke bøker vi leser (Jeanette leser utrolig fort, så det blir mye nytt stoff her underveis), og selvsagt blir det også mye Pondus-prat, og henvisninger til striper som er å finne på dagbladet.no. Dessuten planlegger vi å gjøre Australia skikkelig mens vi er her nede, og reiseskildringer og bilder skal det bli flust av. Vi kommer heller ikke unna høy-kulturen, så det blir mange meningsytringer om verdens vakreste fotballklubber, Liverpool FC og FK Vidar.

Her er det bare å følge med i svingene, og skrive kommentarer etterhvert.
Hilsen Gunther.

4 comments:

Ronald Mong said...

Hallo.

Jeg mener dere burde spare den lille for Liverpool og Vidar. Jeg trodde den vordende far hadde opplevd nok lidelse og motgang til å se dette selv.

Når det gjelder Bryne og Tottenham...

Godt nytt år.

Ronald

hot legs..bristol{brissol} said...

kjaere dere...som jeg savner dere.kjempe kul side dere har lagd.saa sexy presten er,brun og slank..for en deilig mage du har faatt jeanette,saa utrolig flott du ser ut..lykke til i morra.kisses,cuddles and hugs from little sister...hotlegs.
siljemjolhus@hotmail.co.uk

hot legs..bristol{brissol} said...

ive been learning proper bristolian and this is just a little taste of the local lingo..landlord,blackthorn i up or suck i off....arrr

elisbeth said...

Heisann!!

Så kul blogg dere har fått=) Masse flotte bilder og kule kommentarer til hvert bilde! Bra å høre dere har det bra og såååå spennende at synniva er på vei. termin idag?? da er d like før.. ser ut for at dere begge taper veddemålet... Forventer bilder på bloggen av lille synniva!!

Savner sommer og sol og ikke minst livet down under=) sanver også dere og resten of the NNN:-)

Masse klemmer fra Elisabeth
PS: Tottenham...mhm