Tuesday, January 9, 2007

OPERASJON EXIT SUNNIVA


Sunniva drøyer fremdeles med å innfinne seg "extra uterus" (fagspråket til Jeanette, det betyr noe slikt som utenfor livmoren...), og i tillegg til den tidligere omtalte teen, har vi iverksatt flere tiltak nå etter termin-dagen, selv om vår kjære venninne hjemme i Norge som er jordmor sier at Sunniva kommer når hun selv vil :)

Joggeturer rundt Herdsman Lake. Jeanette gjør nå en rask tur rundt Laken hver kveld, en fin 12 kilometers tur. Gunther sykler foran og peser henne fremover.

Palmeklatring er veldig bra for bekkenet i den siste fasen av et svangerskap, og bidrar til å mykne opp beinstrukturen og leddbåndene. Da skal visstnok fødselen gå mer smoothe.

Armhevinger hjelper også på, 30-40 av dem hver kveld bør hjelpe lille Sunniva der inne til å ta hintet.

Kanel er visstnok et krydder som får ting på glid. Gunther håpet at dette betydde at Jeanette ville bake kanel i svingene, men den gang ei.

Didgeridoo-skremsel: Dette aboriginer-instrumentet har mange forskjellige funksjoner, blant annet som barneutdriver. Dette er særlig effektivt når den som spiller er så inkompetent som Gunther.

Med så effektive virkemidler kan det neppe ta lang tid før vannet går. Følg med på bloggen!

1 comment:

Foreldre/svigerforeldre på Tau said...

hei på dere!
kjempeflotte sider. du er svært tapper Jeanette. günther må nok bli flinkere å spille på aboriginer instrumentet sitt, forstår jeg. kanel i svingene vil han nok få seinere.
nå blir det nok å "totle" med når Synniva kommer og tar ledelsen i heimen! de pleier å gjøre det sånne små nufler.
håper jeg finner mot til å ta meg en aldri så liten australiatur.
kjærlig hilsen og mange k9b og klm fra mor/svigermor på tau.