Thursday, January 25, 2007

GOD REISE NEDOVER MORMOR OG LEIF!!


I dag reiser mormor og Leif fra Stavanger til Australia! Siden de skal til den andre siden av kloden, er de på reisefot i ett helt døgn, og er ikke her før natt til søndag. Sunniva sliter skikkelig i den enorme varmen som er her nå (39 grader i dag), men hun gleder seg veldig til å få besøk! Og det gjør mamma og pappa også! Her ligger Sunniva og ser på den nye dingsen hun har fått, i denne alderen er det slike farger som er mest spennende:
Det blir mye svette på et lite nurk i denne varmen, og da gjør det godt med et bad:

Eller kanskje det ikke er så stas likevel:

Pappa prøver seg med litt underholdning...
Og til slutt klarer vi å få vår lille hersker til å sovne i badstuvarmen:
Velkommen skal dere være, mormor og Leif, vi gleder oss veldig!

2 comments:

mammamormorleif said...

Vi gleder oss vi og. Sommarfuglane rasar rundt i magen. Om turen er lang, vert nok reisa ein opplevelse lell, so tida vil nok gå fort. Det vert stort å få møte Dere på flyplassen i Perth,so mormor får klemme Sunniva for første gong. Vi ser fram til tre varme flotte veker i lag med Dere. Snakkast om nokre timar...........klem og klem frå mammamormorleif

Foreldre/svigerforeldre på Tau said...

til dere tre i perth og til dere heldige mammamormorleif som snart får treffe og klemme lille sunniva. må innrømme at jeg misunner dere ikke så lite. ha en god tid i sammen med perthfamilien. og til deg lille prinsesse, nå må du ikke skrike så fælt slik at mormor får hvile ut etter den lange reisen.
mange varme hilsen fra farmor/farfar.