Tuesday, January 16, 2007

TIGERSLANGER OG ANNET SMÅPLUKK


I dag gikk familien Mjølhus Theiss enda en gang rundt Herdsman Lake, vannet like ved der vi bor:
Turen tar ca halvannen time å gå, og en del av løypa går gjennom et bush-lignende landskap. Her er sannsynligheten stor for å treffe på en av Tigerslangene som det står så mange skilt med advarsler om. Pappa er sterk og modig, så han går foran for å jage dem vekk...
Og sannelig traff vi på en i dag, på stien foran oss. På www.australianfauna.com/tigersnake.php fortelles det at denne slangen har dødelige bitt, i 2003 ble en eldre kvinne drept av en tigerslange. Det gikk bra med oss, vi fikk også tatt bilde av røveren:
Sunniva hadde sitt andre bad i livet i dag, og det første her hjemme i Pearson Street. Hun taklet det betraktelig bedre denne gangen.


I kveld hadde vi besøk i Pearson Street. Christer, Mette, lille Kiana, Caroline og Morten var innom og hilste på Sunniva, og spiste Jeanettes utmerkede skoleboller og kanel i svingene.
I morgen, onsdag, er Sunniva en uke gammel, og vi planlegger å gjøre vår første tur til Downtown Perth med henne. Skal bli spennende å se hvordan det kommer til å gå, Sunniva i storbyen. Følg med!

1 comment:

Foreldre/svigerforeldre på Tau said...

hei på dere perthfolk!
at günther er en tøffing, vet vi jo, men at han også våger å jage dødelige slanger, trudde vi ikkje. nåja. kjekt å se at du sunniva, er blitt så flink å bade. det varer vel ikkje lenge før pappen din lærer deg å svømme også. men da må han først jage vekk de kvite haiene!
mange hilsen farmor, svigermor og mor